Steg af dansk sommer buk i salvie og serano skinke
Hovedingrediens : Rådyr - Sommerbuk Indsendt : Red : |
|
|
Salvien balancers og kommes i isvand hvorpå det af dryppes. Læg serano skinken ud på et stykke film herpå kommes de afdryppede salvie blade herefter Sommer bukken, rulles nu stramt.
Filmen fjernes og bukken steges nu i en 180 grader C varm ovn i ca. 10-15 minutter alt efter størrelse på kødet hviler inden ud skæring. Spicy tomatkompot: Tomaterne balancers og skind og kerner fjernes. Skind og kerner koges op med tomat juicen, sukkeret caramiliceres og tilsæt hvid balsamico eddike Og den sigtede tomat juice, denne væske hældes nu over tomaterne, som er i et ildfast fad kom hvidløg, chili og ingefær i, ingefæren skal være i store stykker så det nemt kan fjernes igen. Kom stanniol på og bages nu i ovnen ved 150 grader i 1 time. Fjern ingefæren og sigt væsken fra. de bagte tomater blendes med chili og hvidløg, kommes tilbage i tomat juicen og koges ind til det halve, krydres med salt og peber, evt. mere chili. Anissvampe: Gulerødderne dampes i let saltet vand, svampene halveres og steges, krydres med anis isop. Serveres med nye små kartofler og rødvins sauce. |
|
Opskriften er vist 12893 gange,
og udskrevet 299 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne