Postej af sommerbuk
Hovedingrediens : Rådyr - Sommerbuk Indsendt : Red : |
|
|
Kødet ristes på panden i lidt olie og køres 2 gange gennem kødhakkeren.
Rosmarin, timian, afskallede hvidløg og skalotteløg sauteres af på samme pande og køres derefter igennem kødhakkeren.
Panden koges af m. fonden el. vin. Røres sammen med de øvrige ingredienser - smages til og bages i små forme v. 150 gr. i ca. 20-25 min.
|
|
Opskriften er vist 11913 gange,
og udskrevet 262 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne