Postej af sommerbuk

Postej af sommerbuk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Rådyr - Sommerbuk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.rådyrkød i strimler - f.eks. afpuds fra køllen hals el. bov
 
1 dl.vildtfond el. rødvin
1 dl.piskefløde
1 æg
2 fedhvidløgs
4 groft hakket skalotteløg
 Rosmarin
 timian
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kødet ristes på panden i lidt olie og køres 2 gange gennem kødhakkeren. Rosmarin, timian, afskallede hvidløg og skalotteløg sauteres af på samme pande og køres derefter igennem kødhakkeren. Panden koges af m. fonden el. vin. Røres sammen med de øvrige ingredienser - smages til og bages i små forme v. 150 gr. i ca. 20-25 min.





karakterer:
Opskriften er vist 11909 gange,
og udskrevet 262 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu