Sommerbuk med sommerkål og ærter
Hovedingrediens : Rådyr - Sommerbuk Indsendt : Red : |
|
|
Kødet krydres med salt og peber - brunes på en pande og steges færdig i ovnen v. 150 gr. i 8-18 min.
Kødet skal virke fast men ikke hårdt.
Kerne - temp. ca. 48 gr.
Hvis køllen steges hel: Brun køllen v. 220 gr i i 15 min.
Derefter ca.20 min. pr. kg. - lad køllen trække min. 30 min.
Panden steges af m. urterne i 5 min.
Balcamicoen kommes på og koges næsten væk.
Tilsæt bouillon og reducer til 3 dl.
Monter m. smør og smag til.
Serveres m. nye danske kartofler.
Sommerkålen snittes og sauteres i smør - en smule vand kommes ved - dampes mør under låg. Inden kålen er færdig, tilsættes ærterne - smages til - tilsæt evt. perleløg samt hakket persille. |
|
Opskriften er vist 12207 gange,
og udskrevet 194 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne