Hyldeblomstesaft
Hovedingrediens : Frugt - Hyldeblomst Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hyldeblomstklaser, citronsyre, citronsaft og -skal samt sukker blandes og overhældes med kogende vand. Stilles koldt og trækker 4-5 dage under låg.
Sigtes og hældes på flasker. Sæt et par flasker i køleskabet, og frys resten ned, f.eks. i rensede mælkekartoner. Så slipper du for at bruge konserveringsmidler. |
|
Opskriften er vist 91012 gange,
og udskrevet 1688 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (69 stemmer) |
|
Kommentarer Hanne - 2007-06-17 08:07:03 Prøv med mindre sukker og flere hyldeblomster hyldeblomstsaft elskere - 2005-01-01 01:01:01 hyldeblomst saft smager rigtig godt. Men man skal lave lidt mere end kun med 20 klaser. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne