Varmrøget ørred med honning-sennep creme
Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred Indsendt af : zita Indsendt : Red : |
|
|
Ørred:
Den ryges i ca. 15-20 min. Kødet pilles og benene tages fra. i en skål blandes kødet med finthakket rødløg, og krydderurter. Smages til med citronsaft, salt og peber. Honning- Sennep creme: Cremefraiche, mascarpone, honning og sennep smages til med salt og peber. Den har bedst af at stå natten over. Tips: Kom cremen i en lille rund form foret med plast film, dernæst fiskeblandingen og lad det stå så det samles anrettes på en tallerken som en flot lille rund sag hvor øverst del er lys og fisken rødlig( smuk) pynt med salat også. |
|
Opskriften er vist 20933 gange,
og udskrevet 449 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne