Newzealandske Palvlova
Oprindelsesland : New Zealand Indsendt af : zita Indsendt : |
|
|
Pisk æggehviderne, eddike, og halvdelen af sukkeret til stift skum. Vend resten af sukkeret i, og pisk videre til det hele er stift og sejt.
Riv marcipanen i marengsmassen og vend det hurtigt sammen. Læg marengsen som et stort bjerg på en bageplade med bagepapir med en diameter på ca. 25 cm. bag i 30-40 min. Tips: Palvlovaen er en lækker sag med et indre der minder om flødeboller. |
|
Opskriften er vist 10594 gange,
og udskrevet 202 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Rikke - 2011-11-10 12:59:04 Har lige læst en anden opsrkift på det(Minder rigtig meget om den her)og der står at ovnen skal stå på 190 grader Ann - 2007-10-26 14:57:52 Ja hvor mange grader skal den have? bjorn weis - 2005-01-01 01:01:01 staves 'new zealandsk pavlova', men den er god uanset stavemaaden Nina - 2005-01-01 01:01:01 Hvor mange grader skal den have???? Lyder rigtig lækker, glæder mig til at prøve den. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne