Marcipan tærte

Marcipan tærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : zita

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Tærtedej:
200 g.hvedemel
125 g.smør
2 spsk.finkornet sukker
 vand
 
 Fyld:
125 g.finkornet sukker
90 g.smør
2 æg
2 spsk.iskold vand
250 g.Ren rå marcipan
500 g.friske sommer bær
 
1 dl.gele sukker
2 dl.vand
 
Opskrift:
Bland mel og sukker og smuldr. smørret i. Saml dejen med lidt vand, og lad den hvile i 30 min. i køleskabet.

Rul dejen ud og læg den i en tærte form.

Rør smør og sukker blødt. Pisk æggene i et af gangen og rør så revet marcipan i dejen. Kom dejen i tærteformen, bages nederst i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min. Lad tærten køle af.

Bland 2 dl vand og en del gele sukker i en gryde, og lad det koge i halvandet minut, og sæt det til køling. Pynt med masse friske bær og hæld geleen over.

Server med cremefraiche eller fløde.





karakterer:
Opskriften er vist 34630 gange,
og udskrevet 603 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
hvad er gele sukker