Marcipan tærte
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Indsendt af : zita Indsendt : Red : |
|
|
Bland mel og sukker og smuldr. smørret i.
Saml dejen med lidt vand, og lad den hvile i 30 min. i køleskabet.
Rul dejen ud og læg den i en tærte form. Rør smør og sukker blødt. Pisk æggene i et af gangen og rør så revet marcipan i dejen. Kom dejen i tærteformen, bages nederst i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min. Lad tærten køle af. Bland 2 dl vand og en del gele sukker i en gryde, og lad det koge i halvandet minut, og sæt det til køling. Pynt med masse friske bær og hæld geleen over. Server med cremefraiche eller fløde. |
|
Opskriften er vist 34627 gange,
og udskrevet 603 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer bnaa0002680 - 2005-01-01 01:01:01 hvad er gele sukker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne