Kanelis
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Indsendt af : zita Indsendt : Red : |
|
|
Kanel is:
Pisk fløden til skum. Pisk æggeblommerne og flormelis tykt og skummende. Bland æggemassen med flødeskummet og tilsæt kanel og reven chokolade. Kom isen i portionsforme eller i en større form og frys den - mindst 5-6 timer. Anret isen med hindbærpure sammen drys med kandiserede violer. Tips: Flormelis i isen kan erstattes med sukker. |
|
Opskriften er vist 36085 gange,
og udskrevet 426 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne