Noras horn
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt af : zita Indsendt : |
|
|
Smuldr smørret i melet, rør gæren ud i mælken.
Bland gærvæden i melet sammen med en tsk. groft salt.
Ælt dejen sammen.
Tilsæt yderligere 25-50 g. mel, til dejen er let og smidig.
Hæver i 30 minutter.
Del dejen i to lige dele, rul hver del ud til en cirkel. Del hver cirkel i 6 trekanter, rul hver trekant fra den brede side mod spidsen og form til horn. Lad hornene hæve i 15 min. Pensl. med æg og bag ved 225 grader C i 15 minutter. Hornene er fryseegnet. |
|
Opskriften er vist 8554 gange,
og udskrevet 116 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne