Hyldeblomstersaft
Hovedingrediens : Bær - Hyldeblomst Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hyldeblomstklaser, citronsyre, citronsaft og -skal samt sukker blandes og overhældes med kogende vand. Stilles koldt og trækker 4-5 dage under låg.
Sigtes og hældes på flasker. Sæt et par flasker i køleskabet, og frys resten ned, f.eks. i rensede mælkekartoner. Så slipper du for at bruge konserveringsmidler. |
|
Opskriften er vist 97647 gange,
og udskrevet 2496 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (47 stemmer) |
|
Kommentarer Tinseberg - 2010-07-05 18:59:21 Er der nogen, der har erfaring med at søde den med Stevia? Jeg har en porition i gang pt med Stevia, men ved ikke om der er nok i. Ellers må jeg jo søde det bagefter, evt. ved at koge det op med rørsukker i. anonym - 2009-06-18 15:25:49 det er helt klart den bedste opskrift jeg har brugt og jeg har snart brugt den i 3 år Diana - 2009-06-16 15:25:35 ... smager også rigtigt godt med rørsukker. Christian Risager - 2008-01-17 09:50:36 Vil bare vide om saften også kan bruges til snaps. Rasmus - 2007-06-17 08:05:01 Det er det rene sukkervand mie - 2005-01-01 01:01:01 Ja Peter, drikken er koncentreret saft. Jeg plejer at bruge mørk farin i stedet for sukker. Smager virkelig godt. peterperson - 2005-01-01 01:01:01 Er drikken efter opskriften, koncentreret og skal den tyndes? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne