Kaviarsauce
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Smør Indsendt : |
|
|
løgene sauteres i 1 spsk. af smørret.
Eddike tilsættes og koges næsten væk.
Vinen tilsættes og koges halvt væk.
Lammefond tilsættes og koges godt igennem.
Lige før servering piskes resten af smørret koldt i den varme, men ikke kogende, sauce i små klumper. Der smages til med citronsaft og revet peberrod, og kaviar tilsættes til sidst |
|
Opskriften er vist 10722 gange,
og udskrevet 141 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne