Kokosis (Helado de coco)
Hovedingrediens : Nødder - Kokosmælk Oprindelsesland : Mexico Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk æggehviden stiv.
Pisk æggeblommerne lyse og skummende med sukkeret og rør kokosmælken i. Vend forsigtigt den stiftpiskede hvide i og kom blandingen i en fryseform. Stil kokoscremen i fryseren. Vend rundt et par gange, inden fryser helt stiv. Isen kan serveres med tynde strimler kokos ristet gyldne på en tør pande, samt friske jordbær. |
|
Opskriften er vist 69613 gange,
og udskrevet 1559 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (30 stemmer) |
|
Kommentarer Søren - 2017-06-30 13:45:37 Æggeblomme er KUN til fløde/mælke is og æggehvide er KUN til sorbet (dvs INGEN mælkeprodukter) Hilsen en konditor og kok Søren - 2017-06-30 13:45:09 Æggeblomme er KUN til fløde/mælke is og æggehvide er KUN til sorbet (dvs INGEN mælkeprodukter) Hilsen en konditor og kok anonym - 2012-02-10 15:14:19 tja vil jeg da også mene :-) Pippi - 2011-01-13 10:01:48 Den er rigtig lækker - og det er vel meningen, at en kokosis skal smage af kokos????? Jørgen T - 2007-01-27 17:57:16 Smager meget af kokos. Men ellers god. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne