Kongelige æg (Huevos reales)
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Oprindelsesland : Mexico Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggehviderne i en stor skål, til de er meget stive.
Æggeblommerne piskes i en anden skål, til de er helt lette.
Vend forsigtigt æggehviderne i blommerne og kom dejen i en lav form.
Anbring formen i en bradepande og kom så meget vand ved, at det står halvt oppe på formen.
Lad kagen koge 10-15 minutter ved 170 grader C (svag varme), til æggemasse er fast.
Tag den ud af formen og skær den i 4 stykker, når den er afkølet.
Det gøres nemmest med en kniv dyppet i kogende vand.
Hæld ½ dl. af sherryen over rosinerne i en lille skål og lad dem trække i vinen. Kog vand, sukker og kanelstangen i 5 minutter. Tag kanelen op og hæld sukkerlagen op i en flad form eller gryde. Læg kagestykkerne i lagen. Når de er gennemfugtige, kommes de op på et serveringsfad eller på desserttallerkner. Si lagen og tilsæt resten af sherryen og hæld denne lage over desserten. Strø rosinerne ud over sammen med de ristede peanuts. |
|
Opskriften er vist 20255 gange,
og udskrevet 258 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne