Græskardessert (Calabaza Enmielada)
Hovedingrediens : Grøntsager - Græskar Oprindelsesland : Mexico Indsendt : Red : |
|
|
Græskaret halveres og kærnerne fjernes.
Del hvert stykke i 3 dele.
Fjern evt. mørke trevler eller lignende.
Hæld vand i en pande og læg græskarstykkerne ved siden af hinanden.
Strø piconcillo eller farin på dem og bring vandet i kog ved stærk varme.
Læg et låg på og lad det småkoge, til de er møre.
Der skal nu og da øses vand over dem.
Lad dem afkøle på panden.
Græskarstykkerne serveres på tallerkner og lidt af sukkerlagen hældes over.
Der kan evt. kommes en top flødeskum på hver.
|
|
Opskriften er vist 21594 gange,
og udskrevet 320 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (30 stemmer) |
|
Kommentarer Ayla - 2009-12-08 19:59:22 istedet for piskefløde drys gROVHAKKEDE VALNØDDERKÆRNE velbekom |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne