Bagt chayote græskar med rosinfyld (Chayote relleno)

Bagt chayote græskar med rosinfyld (Chayote relleno), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Grøntsager - Græskar

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 chayotes græskar ca. 13 cm. lange og 8-10 cm i diameter
3 æg
1.5 dl.sød sherry
1.5 tsk.Muskatnød, stødt
2.5 dl.rosiner
200 g.sukker
10 dl.smuldret sandkage
1.25 dl.mandelsnitter smuttede
 
Opskrift:
Flæk chayotes græskarrene (alm. Danske græskar kan anvendes). Læg stykkerne i en gryde og kom så meget vand ved, at de er dækkede. Læg et låg på og lad dem koge ved svag varme ca. 30 minutter (eller til de er møre). Når de er afkølede, fjernes kærnerne og de udhules, så der kun er et ganske tyndt lag kød tilbage i dem.

Mos indmaden i en skål, til den er jævn. Tilsæt de sammenpiskede æg, sherryen og muskat lidt ad gangen. Kom rosiner, sukker og kagekrummer i og pisk det hele sammen. Det skal have samme konsistens som en tyk kartoffelmos. Er den for tynd tilsættes flere kagekrummer.

Fyld græskarskallerne med dejen og strø mandelsnitterne på. Stil dem på en plade og bag dem i ca. 15 minutter ved 170 grader C (svag varme) til fyldet er gyldent ovenpå.

Spis dem lune eller kolde.





karakterer:
Opskriften er vist 19424 gange,
og udskrevet 247 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.8    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
helt vildt lækkert