Bagt chayote græskar med rosinfyld (Chayote relleno)
Hovedingrediens : Grøntsager - Græskar Oprindelsesland : Mexico Indsendt : Red : |
|
|
Flæk chayotes græskarrene (alm. Danske græskar kan anvendes).
Læg stykkerne i en gryde og kom så meget vand ved, at de er dækkede.
Læg et låg på og lad dem koge ved svag varme ca. 30 minutter (eller til de er møre).
Når de er afkølede, fjernes kærnerne og de udhules, så der kun er et ganske tyndt lag kød tilbage i dem.
Mos indmaden i en skål, til den er jævn. Tilsæt de sammenpiskede æg, sherryen og muskat lidt ad gangen. Kom rosiner, sukker og kagekrummer i og pisk det hele sammen. Det skal have samme konsistens som en tyk kartoffelmos. Er den for tynd tilsættes flere kagekrummer. Fyld græskarskallerne med dejen og strø mandelsnitterne på. Stil dem på en plade og bag dem i ca. 15 minutter ved 170 grader C (svag varme) til fyldet er gyldent ovenpå. Spis dem lune eller kolde. |
|
Opskriften er vist 19324 gange,
og udskrevet 247 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.8 (12 stemmer) |
|
Kommentarer gisse - 2005-01-01 01:01:01 helt vildt lækkert |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne