Marengs med ingefær
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - IS ( Mælk / Fløde ) Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggehviderne stive med eddiken. kom halvdelen af sukkeret i, og pisk i en til to min. Kom resten af sukkeret i, og pisk igen i et halv min. hak nødderne groft og vend dem i. Kom bagepapir på en plade, og tegn evt. bundens størrelse op.
Smør marengs massen ud med en ske i et lidt tykt lag. du kan lave kanter med skeen, så der kommer lidt facon på, små sjove uregelmæssige er flot.
Bag dem på næst nederste rille i en 125 grader C varm ovn i ca. en time. de små skal bage lidt kortere, i 45 til 50 min. Lad dem blive helt kolde. Smelt 2/3 af chokoladen og træk tynde striber hen over bunden(e). Hak ingefæren fint. lad isen tø lidt op, og rør den blød med ingefær lage og ingefær. Frys den evt. igen, til den skal spises. Fordel isen på bunden. og smelt resten af chokoladen, og pynt med et par striber, og evt. lidt frisk frugt evt. jordbær. Tips: Jeg bagte bundene som små portions reder, men man kan også lave en stor bund. foretrækker du de små reder, skal du lave marengs massen 11/2 gang større. Desserten kan anrettes og fryses ned, så skal den bare op af fryseren, 15 min før den skal spises. |
|
Opskriften er vist 8152 gange,
og udskrevet 115 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne