Champagnegele
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Champange Indsendt : Red : |
|
|
Kog vand og sukker til sukkeret er opløst.
Set til side og tilsæt blødgjort husblas. Afkøl og bland champagne i.
Fyld 1 cm i hvert glas. Lad det stivne, og læg pynten på.
Fyld et stykke op og la det stivne.
Pynt evt. mere.
Gentag til geleen er som du ønsker den.
Sæt i køleskab og server den kold til dessert.
(rækker til ca. 8 glas). |
|
Opskriften er vist 18300 gange,
og udskrevet 197 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 nyperoser er formentlig rosenblade, altså de farvede blomsterblade. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne