Champagnegele

Champagnegele, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertgele

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Champange

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
230 g.sukker
1 dl.vand
10 Husblas, blade
1 flaskechampagne/mousserende vin
 
 Til pynt:
 Kronblader av nyperoser
 Druer
 Sølvkugler eller andet
 
Opskrift:
Kog vand og sukker til sukkeret er opløst. Set til side og tilsæt blødgjort husblas. Afkøl og bland champagne i. Fyld 1 cm i hvert glas. Lad det stivne, og læg pynten på. Fyld et stykke op og la det stivne. Pynt evt. mere. Gentag til geleen er som du ønsker den. Sæt i køleskab og server den kold til dessert.

(rækker til ca. 8 glas).





karakterer:
Opskriften er vist 18300 gange,
og udskrevet 197 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
nyperoser er formentlig rosenblade, altså de farvede blomsterblade.