Sprøde pandekager med syltetøj
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Creme Fraiche Indsendt : Red : |
|
|
Hæld creme fraiche eller ymer i en skål tilsæt hvedemel og sukker og rør det til en klumpfri dej. Tilsæt æggene, ét ad gangen, og rør godt efter hvert æg.
Smelt fedtstoffet og lad det køle. Rør det afkølede fedtstof og salt i dejen og lad den stå i 5 min.
Varm en pande, gerne en pletpande, eller en pande med teflon over middel varme, kom 2 spsk af dejen i hver fordybning og bag kagerne gyldne.
Vend dem når de bobler og er næsten tørre på oversiden. Servér pandekagerne nybagte.
|
|
Opskriften er vist 38128 gange,
og udskrevet 473 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (56 stemmer) |
|
Kommentarer Gitte - 2017-02-14 07:08:07 Meget bløde pandekager, de eneste min datter på 2 kan lide, hun kan ikke lide dem vi plejer at lave mere traditionelt anonym - 2013-02-14 13:15:05 Spændende at prøve !!!!! :-) Super Chef - 2008-08-28 10:08:54 Rigtig gode pandekager, desværre forsvinder nogen af dem under tilberedningen ;) nikolaj bested - 2008-04-12 20:43:09 den er mega god =) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne