Små kartoffelpandekager
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
|
|
Kartoflerne skrælles, skylles og rives på et råkostjern. Kartoflerne vendes i de 2 udpiskede æg, som er tilsat hakkede krydderurter. Kartoflerne steges som 8-10 små pandekager, på en varm pande med olie.
|
|
Opskriften er vist 19005 gange,
og udskrevet 275 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-10-20 18:59:33 bliver resultatet noget ala rosti kartofler? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne