Gravad laksetatar med agurk

Gravad laksetatar med agurk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

FrokostRet : Frokost - Tatar - Tartar

Hovedingrediens : LakseFisk - Garvet laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.filet af laks uden skind
2 kvistedild
0.5 tsk.salt
0.5 tsk.sukker
 friskkværnet hvid peber
 
 Sauce:
4 spsk.cremefraiche 18%
1 spsk.dijonsennep
 citronsaft
 
 Agurkesalat:
0.5 agurk
 salt
1 spsk.eddike
3-4 spsk.olie
1 spsk.mildt, finthakket løg
 
Opskrift:
Hakket dild blandes med salt og sukker samt lidt hvid peber, og laksen gnides hermed og marinere natten over i køleskabet.

Kødet hakkes med en kniv og formes som små krebinetter.

Agurken skrælles, kernerne fjernes, den skives, drysses med lidt salt og står i 20 min. Vendes herefter i olie/eddike dressing tilsat det hakkede løg.

Creme fraiche røres med sennep og smages til med lidt citronsaft. Saucen hældes over tataren.

Agurkerne anrettes på tallerkenen rundt om tataren

Tips:

reten kan pyntes oven på saucen med lidt lakserogn eller stenbiderrogn.





karakterer:
Opskriften er vist 19983 gange,
og udskrevet 304 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu