Gravad laksetatar med agurk
Hovedingrediens : LakseFisk - Garvet laks Indsendt : Red : |
|
|
Hakket dild blandes med salt og sukker samt lidt hvid peber, og laksen gnides hermed og marinere natten over i køleskabet.
Kødet hakkes med en kniv og formes som små krebinetter. Agurken skrælles, kernerne fjernes, den skives, drysses med lidt salt og står i 20 min. Vendes herefter i olie/eddike dressing tilsat det hakkede løg. Creme fraiche røres med sennep og smages til med lidt citronsaft. Saucen hældes over tataren. Agurkerne anrettes på tallerkenen rundt om tataren Tips: reten kan pyntes oven på saucen med lidt lakserogn eller stenbiderrogn. |
|
Opskriften er vist 19983 gange,
og udskrevet 304 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne