Svampepostej
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne Indsendt : Red : |
|
|
Det rå hønsekød hakkes og røres sejt tilsat lidt salt (det gøres nemmest i en foodprocessor). Letpiskede æg og derefter fløden røres gradvist i til postejfars.
Smages til med salt og peber. De hele rensede champignons sættes over i smørret og lige så meget vand. Lad dem simre til de er helt kogt fri for egen væde. Lad dem løbe af i en sigte og pres dem forsigtigt fri for væde med lidt køkkenrulle. De hele svampe vendes i farsen, der kommes i en smurt form og bages i vandbad ved 160 grader i ca. 1 time. Agurkefløde: Agurken skrælles til lange strimler på langs med en kartoffelskræller (efter smag med eller uden skrællen). Vand, eddike og honning koges op, tilsættes lidt salt og peber og køler af. Agurkestrimlerne trækker i denne lage i ca. 1 time, tages op og drypper af. Fløden gives et opkog, og smørret piskes heri i små klumper (den skal være varm men må ikke koge). Agurkerne vendes i fløden og der smages til med salt og peber. Anretning: Den varme agurkefløde kommes på tallerkner med skiver af kold eller lun postej. Kan eventuelt pyntes med frisk kørvel. Groft brød serveres til. |
|
Opskriften er vist 12981 gange,
og udskrevet 232 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne