Russiske dessert pandekager
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Bring margarine og mælk i kog. Kom melet i og rør kraftigt rundt, til dejen slipper. Afkøl dejen. Rør en æggeblomme i ad gangen, rør et par minutter, så dejen bliver blank og glat. Rør saltet i. Pisk hviderne til stift skum og vend den i dejen.
Bag to tykke pandekager på en lille pande. Læg låg på under bagning og brug låget når pandekagen skal vendes. Bagetid for hver pandekage, ca 15 minutter.
Læg syltetøj mellem de 2 pandekager og drys flormelis over. Pandekagerne skal serveres varme.
|
|
Opskriften er vist 23002 gange,
og udskrevet 262 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne