Politikens russiske dessert pandekage
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Smørret smeltes, melet røres i. Dejen afbages med vand og fløde. Gryden tages fra varmen.
Æggeblommerne røres i en ad gangen. Sukker, citronskal og mandler røres i. Hviderne piskes stive og vendes i.
Dejen bages ved svag varme som 3-4 pandekager. Læg låg på panden under bagningen, og vend pandekagerne ved hjælp af låget.
Lagene lægges sammen med frugtmos eller syltetøj, og serveres som en kage, drysset med sigtet flormelis.
|
|
Opskriften er vist 9170 gange,
og udskrevet 141 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne