Pandekagerulle med kødfars
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Hak løget og svits det i lidt smør. Kom kødet i og brun det sammen med løgene. Tilsæt de øvrige ingredienser og drys melet over til sidst.
Lad det koge under låg i 15 min. og smag retten til.
Pandekagedejen piskes sammen, hældes i en ikke for stor bradepande med bagepapir.
Bag pandekagen midt i ovnen ca. 25 min. ved 225 grader. Vend den ud på et stykke folie, og lad den afkøle.
Fordel kødet over pandekagen, og rul den sammen på den lange led. Drys ost over og lun den ca. 10 min. i ovnen ved 225 grader, til osten er gylden.
Skær pandekagen i skiver og servér med salat.
|
|
Opskriften er vist 16135 gange,
og udskrevet 471 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne