Pandekagerulle med kødfars

Pandekagerulle med kødfars, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Madpandekager

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.hakket oksekød
200 g.hakket flæskekød
1 løg
1 spsk.hvedemel
 Salt
 peber
2 spsk.ketchup
1 fedhvidløg
1 ds.hakkede tomater
 
 Pandekagedej:
3 æg
6 dl.mælk
150 g.hvedemel
1 knsp.salt
 
150 g.reven ost
 
Opskrift:
Hak løget og svits det i lidt smør. Kom kødet i og brun det sammen med løgene. Tilsæt de øvrige ingredienser og drys melet over til sidst. Lad det koge under låg i 15 min. og smag retten til. Pandekagedejen piskes sammen, hældes i en ikke for stor bradepande med bagepapir. Bag pandekagen midt i ovnen ca. 25 min. ved 225 grader. Vend den ud på et stykke folie, og lad den afkøle. Fordel kødet over pandekagen, og rul den sammen på den lange led. Drys ost over og lun den ca. 10 min. i ovnen ved 225 grader, til osten er gylden. Skær pandekagen i skiver og servér med salat.





karakterer:
Opskriften er vist 16165 gange,
og udskrevet 471 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu