Ungarske pandekager

Ungarske pandekager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Pandekagedej:
200 g.hvedemel
3 dl.sødmælk
1 dl.vand
4 æg
0.5 tsk.salt
25 g.smeltet smør
 olie til stegning
 
 Fyld:
2 finthakkede løg
25 g.smør
500 g.hakket oksekød
4-5 tomater skåret i terninger
2-3 fedhakket hvidløg
0.5-1 tsk.herbes de provence
 salt
 peber
1 spsk.koncentreret tomatpuré
1 spsk.mild chilisauce
 
 Til gratinering:
2-3 flåede tomater
1 dl.piskefløde
2 fedknust hvidløg
 reven parmesanost
 
Opskrift:
Pandekagedej:
Pisk alle ingredienserne til pandekagedejen sammen til en klumpfri dej. Lad dejen hvile ½ time i køleskabet. Rør dejen igennem og spæd op med lidt mere væske hvis den er for tyk. Bag 12 tynde pandekager i lidt olie på en pande ca.22 cm i diameter.

Fyld:
Smelt smørret og svits løgene heri. Tilsæt oksekød og rør til det har delt sig. Tilsæt tomater, hakket hvidløg. krydderier, tomatpure og chilisauce. Lad sauce koge lidt og smag evt. til med krydderier. Læg et par skefulde fyld på hver pandekage og rul dem sammen. Læg dem på sammenføjningen i et smurt ovnfast fad.

Skær de flåede tomater i terninger og drys dem over. Pisk fløden halvstiv med hvidløg og hæld det over pandekagerne. Drys med reven ost.

Bag dem midt i ovnen ved 250 grader i 15 minutter.

Server evt. frisk salat til





karakterer:
Opskriften er vist 11279 gange,
og udskrevet 320 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu