Ungarske pandekager
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Pandekagedej:
Pisk alle ingredienserne til pandekagedejen sammen til en klumpfri dej. Lad dejen hvile ½ time i køleskabet. Rør dejen igennem og spæd op med lidt mere væske hvis den er for tyk. Bag 12 tynde pandekager i lidt olie på en pande ca.22 cm i diameter. Fyld: Smelt smørret og svits løgene heri. Tilsæt oksekød og rør til det har delt sig. Tilsæt tomater, hakket hvidløg. krydderier, tomatpure og chilisauce. Lad sauce koge lidt og smag evt. til med krydderier. Læg et par skefulde fyld på hver pandekage og rul dem sammen. Læg dem på sammenføjningen i et smurt ovnfast fad. Skær de flåede tomater i terninger og drys dem over. Pisk fløden halvstiv med hvidløg og hæld det over pandekagerne. Drys med reven ost. Bag dem midt i ovnen ved 250 grader i 15 minutter. Server evt. frisk salat til |
|
Opskriften er vist 11276 gange,
og udskrevet 320 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne