Sveskepandekager
Hovedingrediens : Bær - Svesker Indsendt : Red : |
|
|
Pisk melet sammen med sukker, salt, reven skal af ½ citron, æg og mælk. Bag tynde pandekager.
Fyld: Skær de udstenede svesker i tynde strimler og bland med appelsinsaft eller rom og lidt reven citronskal.
Pisk fløde til skum og vend resten af fyldet i. Ved serveringen fyldes pandekagerne.
|
|
Opskriften er vist 10178 gange,
og udskrevet 127 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne