Pandekager med sur-sød fyld
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : Red : |
|
|
Ingredienserne til pandekagedejen piskes sammen, og der laves 8-10 pandekager.
Sauces laves. Bouillon, sukker og rødvinseddike bringes i kog. Maizena og soya sauce røres sammen og piskes i saucen, til den får en halvtyk konsistens.
Grøntsagerne steges i en wok eller tykbundet stegegryde. Olien varmes og gulerødderne steges. Tilsæt derefter med 1 min. mellemrum porre, bladselleri, peberfrugt, kartofler, majs og bønnespirer. Steg til sidst 2-3 min. ekstra. Sørg hele tiden for at vende grøntsagerne godt.
Saucen hældes over grøntsagerne, og det hele steger et par minutter.
Fyldet fordeles i pandekagerne, som rulles sammen og lægges i et ildfast fad. Den revne ost drysses over, og fadet stilles i ovnen i 10 min. ved 225°C.
Serveres med grøn salat.
|
|
Opskriften er vist 12343 gange,
og udskrevet 299 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne