Pandekager med sur-sød fyld

Pandekager med sur-sød fyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Madpandekager

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Pandekagedej:
90 g.hvedemel
3 dl.sødmælk
2 sammenpiskede æg
0.5 tsk.salt
 smør til stegning
 
 Sur-sød sauce:
1.5 dl.grøntsagsbouillon
4 spsk.rødvinseddike
4 spsk.sukker
1 spsk.sojasauce
2 tsk.maizena
25 g.ost til gratinering
 
 Fyld:
2 gulerødder i tynde skiver
1 porre snittet fint
2 stilkbladselleri i tynde skiver
1 rød peberfrugt i små tern
2 kartofler i meget tynde stave
100 g.majs
100 g.bønnespirer
2 spsk.olie
 
Opskrift:
Ingredienserne til pandekagedejen piskes sammen, og der laves 8-10 pandekager. Sauces laves. Bouillon, sukker og rødvinseddike bringes i kog. Maizena og soya sauce røres sammen og piskes i saucen, til den får en halvtyk konsistens. Grøntsagerne steges i en wok eller tykbundet stegegryde. Olien varmes og gulerødderne steges. Tilsæt derefter med 1 min. mellemrum porre, bladselleri, peberfrugt, kartofler, majs og bønnespirer. Steg til sidst 2-3 min. ekstra. Sørg hele tiden for at vende grøntsagerne godt. Saucen hældes over grøntsagerne, og det hele steger et par minutter. Fyldet fordeles i pandekagerne, som rulles sammen og lægges i et ildfast fad. Den revne ost drysses over, og fadet stilles i ovnen i 10 min. ved 225°C. Serveres med grøn salat.





karakterer:
Opskriften er vist 12343 gange,
og udskrevet 299 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu