Pandekager med skaldyrsfyld
Hovedingrediens : Skaldyr - Diverse skaldyr Indsendt : Red : |
|
|
Pisk pandekagedejen sammen og bag små pandekager ved rask varme. Lad imens den optøede skaldyrsmix og muslinger dryppe af.
Fyld: Giv creme fraîchen et opkog og drys smuldret fiskebouillonterning i sammen med pernod og jævningspulver. Vend forsigtigt skaldyrsmix, rejer og muslinger i saucen og smag til med peber og presset hvidløg. Læg fyldet på pandekagerne og fold dem let sammen som kræmmerhuse eller ruller. Serveres straks eller dækkes med folie og varmes forsigtigt op i ovnen lige inden servering. Tilbehør: Flûtes og hvidløgssmør |
|
Opskriften er vist 16552 gange,
og udskrevet 341 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Ellen - 2008-01-31 12:08:35 Læg pandekagerne i et ildfastfad, dæk med reven ost og gratiner dem i ovnen ved 200 grader Miig - 2005-01-01 01:01:01 De er ikke ret gode og de er besværlige at lave irene albertsen - 2005-01-01 01:01:01 nem at lave, anderledes og velsmagende |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne