Pandekager med mangold
Hovedingrediens : Frugt - Mango Indsendt : Red : |
|
|
Pandekagedejen røres sammen ved at æggene piskes ud i melet og mælken kommes i dejen lidt efter lidt.
Pandekagerne bages i olie på en hed pande. De skal være så tynde som muligt (ca. 6-8 stk.).
Fyldet tillaves.
Mangolden hakkes og dampes i kogende vand ca. 8-10 min. Vandet løber af mangolden som dernæst svitses i smør. Fløde og krydderier tilsættes.
Sovsen laves ved at smelte smørret og drysse melet i. Der spædes med mælken under omrøring og sluttelig drysses osten i. En god skefuld mangold kommes på hver pandekage og de rulles sammen og lægges i et ildfast fad. Sovsen hældes over de sammenrullede pandekager og der drysses med ost. Pandekagerne gratineres ved 200 grader i ca. 6 min. |
|
Opskriften er vist 10401 gange,
og udskrevet 135 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne