Pandekager med mangold

Pandekager med mangold, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Frugt - Mango

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
125 g.hvedemel
3 æg
2.5 dl.mælk
 
 Fyld:
250 g.mangold
1 spsk.smør
0.5 dl.fløde
 salt
 Muskatnød, friskrevet
 
 Sovs:
30 g.smør
30 g.hvedemel
4 dl.mælk
2 spsk.reven ost
 
 Pynt:
2 spsk.reven ost
 
Opskrift:
Pandekagedejen røres sammen ved at æggene piskes ud i melet og mælken kommes i dejen lidt efter lidt. Pandekagerne bages i olie på en hed pande. De skal være så tynde som muligt (ca. 6-8 stk.). Fyldet tillaves. Mangolden hakkes og dampes i kogende vand ca. 8-10 min. Vandet løber af mangolden som dernæst svitses i smør. Fløde og krydderier tilsættes.

Sovsen laves ved at smelte smørret og drysse melet i. Der spædes med mælken under omrøring og sluttelig drysses osten i. En god skefuld mangold kommes på hver pandekage og de rulles sammen og lægges i et ildfast fad. Sovsen hældes over de sammenrullede pandekager og der drysses med ost. Pandekagerne gratineres ved 200 grader i ca. 6 min.





karakterer:
Opskriften er vist 10401 gange,
og udskrevet 135 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu