Pandekager med hasselnøddecreme
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Æggene piskes sammen. Melet sigtes i, og det piskes sammen. Sukker og vanillekorn piskes i, og mælk, øl og appelsinsaft piskes i efter hinanden. Derefter tilsættes salt, og det smeltede smør piskes i til sidst. Pandekagerne bages tynde med lidt smør på panden, til de er sart lysebrune. Til fyldet piskes æggeblommer, mælk, sukker og vanille samt maizenamel sammen i en gryde, som sættes over svag varme. Der piskes hele tiden, til det bliver cremeagtigt. Cremen må ikke koge, da den let kan skille. Cremen hældes igennem en sigte og stilles til afkøling.
Nødderne sættes i en forvarmet ovn ved 200 grader i 6-8 min. Nødderne tages ud, og den tynde skal kan let pilles eller rystes af. Derefter hakkes nødderne meget fint og vendes i cremen.
Æggehviderne piskes stive og vendes i cremen. Fyldet fordeles på pandekagerne. De foldes sammen og drysses med flormelis.
Pandekagerne kommes i en forvarmet ovn ved 250 grader.
|
|
Opskriften er vist 14725 gange,
og udskrevet 205 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer børn - 2007-08-20 14:17:53 børn må jo overhovedt ikke få øl!!!!!!!!!!!!!!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne