Pandekager med hasselnøddecreme

Pandekager med hasselnøddecreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

Varm DessertRet : Varm Dessert - Pandekager

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
4 æg
200 g.hvedemel
75 g.sukker
0.5 vanillestang
2 dl.mælk
1.5 dl.øl
0.75 dl.appelsinsaft
1 tsk.salt
100 g.smeltet smør
 
 Hasselnøddecreme:
3 æggeblommer
5 dl.mælk
50 g.sukker
0.5 vanillestang
40 g.maizena
150 g.hasselnøddekerner
3 æggehvider
 
Opskrift:
Æggene piskes sammen. Melet sigtes i, og det piskes sammen. Sukker og vanillekorn piskes i, og mælk, øl og appelsinsaft piskes i efter hinanden. Derefter tilsættes salt, og det smeltede smør piskes i til sidst. Pandekagerne bages tynde med lidt smør på panden, til de er sart lysebrune. Til fyldet piskes æggeblommer, mælk, sukker og vanille samt maizenamel sammen i en gryde, som sættes over svag varme. Der piskes hele tiden, til det bliver cremeagtigt. Cremen må ikke koge, da den let kan skille. Cremen hældes igennem en sigte og stilles til afkøling. Nødderne sættes i en forvarmet ovn ved 200 grader i 6-8 min. Nødderne tages ud, og den tynde skal kan let pilles eller rystes af. Derefter hakkes nødderne meget fint og vendes i cremen. Æggehviderne piskes stive og vendes i cremen. Fyldet fordeles på pandekagerne. De foldes sammen og drysses med flormelis. Pandekagerne kommes i en forvarmet ovn ved 250 grader.





karakterer:
Opskriften er vist 14725 gange,
og udskrevet 205 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-08-20 14:17:53
børn må jo overhovedt ikke få øl!!!!!!!!!!!!!!!!