Noisetter af lam med courgetter
Hovedingrediens : Lammekød - Lammefilet Indsendt : Red : |
|
|
Lammefonden, der skal bruges til saucen, koges ned til det halve.
Courgetter og kartofler skæres i skiver. Fløden smages til med revet muskatnød, salt og peber. Bringes i kog i en kasserolle og tilsættes basilikumblade. I denne fløde koges først courgetter, derefter kartofler møre og tages op. Æggeblommer piskes med hvidvin i en skål over vandbad. Fløden, grøntsagerne har kogt i, piskes gradvist heri, indtil man har en let jævnet ”sabayon”. Kort inden serveringen anrettes courgetter og kartofler som blomster midt på tallerkner, der kan tåle at komme under en grill. Kødet udskæres i små bøffer, der rosasteges på panden i lidt smør og olie, de skal have 1-2 min på hver side, afhængig af tykkelsen. Holdes varme Sabayon’en hældes over grøntsagerne på tallerkenerne, der sættes under grillen til overfladen er let gylden. Noisetterne arengeres oven på grøntsagerne (et par stykker til hver). Den nedkogte fond varmes igennem, tilsættes frisk kørvel og serveres straks |
|
Opskriften er vist 10011 gange,
og udskrevet 180 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.1 (9 stemmer) |
|
Kommentarer kokken - 2008-10-10 11:41:10 noisetter udskæres af mørbraden og ikke af filet |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne