Pandekager med grøntsager i jordnøddesmør

Pandekager med grøntsager i jordnøddesmør, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 portion bagte pandekager
 
2 stilkebladselleri
150 g.champignoner
0.5 spidskål
1 lille rød peberfrugt
2 spsk.olie
0-5 dl.grøntsagsbouillon
2 spsk.jordnøddesmør
2 tsk.citronsaft
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skær bladsellerien i stænger, peberfrugten i strimler og champignonerne i kvarte. Snit kålen i strimler. Varm en stegegryde eller wok godt op. Tilsæt olien. Steg grøntsagerne 3-4 min. Tilsæt bouillonen og kog op. Tilsæt jordnøddesmør og lad det koge sammen et par minutter. Smag til med citronsaft, salt og peber. Fyld grøntsagerne i pandekagerne





karakterer:
Opskriften er vist 19392 gange,
og udskrevet 293 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-10-09 13:54:15
Portionen er ret lille - den rakte kun til 4 små pandekager. Jeg vil lave dobbelt portion til 2 personer.