Pandekager med grøntsager i jordnøddesmør
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : |
|
|
Skær bladsellerien i stænger, peberfrugten i strimler og champignonerne i kvarte. Snit kålen i strimler.
Varm en stegegryde eller wok godt op. Tilsæt olien.
Steg grøntsagerne 3-4 min. Tilsæt bouillonen og kog op. Tilsæt jordnøddesmør og lad det koge sammen et par minutter. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Fyld grøntsagerne i pandekagerne
|
|
Opskriften er vist 19441 gange,
og udskrevet 293 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Maja - 2012-10-09 13:54:15 Portionen er ret lille - den rakte kun til 4 små pandekager. Jeg vil lave dobbelt portion til 2 personer. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne