Pandekager med daim-fyld
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Bland mel og flormelis med æggeblommerne og det hele æg. Pisk mælk og fløde i og kom til sidst smeltet smør i. Bag pandekagerne gyldne.
Rør smør, sukker, vaniljesukker og æggeblommen godt. Tilsæt hakket Daim. Pisk æggehviden stiv og vend den i fyldet. Rul hver pandekage med lidt fyld og læg dem i et ovnfast fad. Sæt pandekagerne i ovnen ved ca. 200 grader i 8-10 minutter. Serveres med softice (vaniljeis rørt med piskefløde) og evt. jordbærpuré. |
|
Opskriften er vist 32725 gange,
og udskrevet 904 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Michael Seidelin - 2013-06-08 09:27:49 God idé med at putte daim på. anonym - 2009-06-10 10:19:52 uhmmm de er da for lækre...kan anbefales. Serverede dem med danske jordbær og is...lækker dessert... M!M! - 2008-01-03 19:53:24 4 pers. mie - 2007-12-29 23:25:17 hvor mange er opskriften til??? Mette - 2007-11-18 11:21:37 Det er fra dags dato udnævnt til at være min yndlingsdessert - mums Birgitte - 2007-09-17 11:25:39 De smager total-godt - mums Rebecca - 2005-01-01 01:01:01 Det smager fint... Man skal bare ikke have for meget af det, så bliver det vammelt.... (Men jeg doblede oss daimen...) mini - 2005-01-01 01:01:01 det ser lækkert ud men man kan jo aldrig hvide hvordan det smager |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne