Pandekager med cognacsmør
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Smørret røres blødt og smages til med sukker, citronsaft og cognac. Nøddekerner blandes i. Smørret fordeles på 10-12 bagte pandekager, der rulles sammen om fyldet og lægges i smurt, ildfast fad. Dryppes med smør og varmes i ovnen 10 min. før serveringen ved 200 grader. Pandekagerne kan flamberes.
|
|
Opskriften er vist 12848 gange,
og udskrevet 145 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne