Pandekager med cognacsmør

Pandekager med cognacsmør, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Varm DessertRet : Varm Dessert - Pandekager

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Pandekager
 
 Cognac-smør:
75 g.smør
2-3 spsk.sukker
2 tsk.citronsaft
0.5 dl.cognac
2-3 spsk.hakkede nøddekerner
 
Opskrift:
Smørret røres blødt og smages til med sukker, citronsaft og cognac. Nøddekerner blandes i. Smørret fordeles på 10-12 bagte pandekager, der rulles sammen om fyldet og lægges i smurt, ildfast fad. Dryppes med smør og varmes i ovnen 10 min. før serveringen ved 200 grader. Pandekagerne kan flamberes.





karakterer:
Opskriften er vist 12848 gange,
og udskrevet 145 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu