Pandekager med citronsoufflé
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Dej:
Pisk mel, æg og sødmælk godt sammen og sigt den for at fjerne eventuelle klumper. Lad den hvile i 10 min. Varm lidt smør på en crêpespande (ca. 18 cm. i diameter) og bag pandekagerne ca. 1 min. på hver side. Kan bages et par dage før. Skal da opbevares i køleskab, tildækket med film så de ikke bliver tørre. Citronsirup: Alle de nævnte ingredienser bringes i kog i en mellemstor gryde og koger i ca. 5 min. Hæld siruppen i en skål og lad den køle af. Denne sirup kan ligeledes laves et par dage i forvejen. Souffléfyld: Hér er der ingen vej uden om. Dette kan ikke laves klar i forvejen. Pisk citronskal- og saft sammen med æggehviderne. Når det begynder at stivne, tilsættes sukkeret lidt ad gangen, imens der stadig piskes som en vild. Piskningen fortsættes til det hele er meget stift og blankt. Dæk den ene halvdel af pandekagen med fyld og fold den sammen i kvarter. Placeres på bageplade, beklædt med bagepapir, og bag dem i en forvarmet ovn, indstillet på 200 grader C. Bages i 6 - 8 min., eller til fyldet hæver og har taget en fast konsistens. Serveringen: Fjern hunde, børn, rulleskøjter og andre løse genstande, inden du flyver gennem luften, på din vej ind til dine gæster. Disse skal nemlig serveres straks. |
|
Opskriften er vist 9669 gange,
og udskrevet 165 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne