Pandekager med chokoladecreme serveret med appelsinsauce

Pandekager med chokoladecreme serveret med appelsinsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Varm DessertRet : Varm Dessert - Pandekager

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Pandekager:
2 æg
45 g.hvedemel
1 spsk.sukker
50 g.smeltet smør
1 dl.sødmælk
0.25 citron, saft heraf
 
 Chokoladecreme:
5 dl.piskefløde
150 g.mørk chokolade
0.5 appelsin, saft og skal heraf
 
 Tilbehør:
4 tynde strimler appelsin
4 appelsin, saft heraf
120 g.flormelis
2 spsk.maizenamel
40 g.marcipan i strimler
4 blommer
 
Opskrift:
Chokoladecreme:
Fløden koges op med chokolade, saft og reven skal af en halv appelsin. Stilles kold til næste dag og piskes op til cremet konsistens.

Pandekager:
Ingredienserne til pandekagerne piskes godt sammen. Pandekagerne bages gyldne og så tynde som muligt. De stegte pandekager afkøles helt. Der lægges en god skefuld chokoladecreme på hver pandekage, der foldes op til en pose og ombindes med en blancheret appelsinstrimmel. Stilles kold.

Tilbehør:
Appelsinsaft og flormelis koges op og jævnes med maizenamel udrørt i lidt koldt vand. Marcipan rives på rivejern eller råkostjern. Ristes på en tør pande til det bliver letgylden. Blommerne skæres i både.

Anretning:
Den kolde appelsinsauce hældes på tallerkenen, herpå placeres pandekagen og der pyntes af med marcipan og blommer.

Tips:

Variation:
Alle frugter kan anvendes. Lav eventuelt en appelsinkompot istedet for marcipanen.





karakterer:
Opskriften er vist 25110 gange,
og udskrevet 505 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu