Pandekager med appelsincreme
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Appelsinsaft og citronsaft røres sammen med vanillecreme pulver, sukker og æggeblomme. Cremen bringes i kog under omrøring.
Afkøles i ro og røres blød. Appelsinstykker uden skal og kerner blandes i og cremen fordeles på 10-12 bagte pandekager, der rulles sammen en for en og lægges i smurt gratinfad. Lige før serveringen dryppes smeltet smør på. Pandekagerne varmes i forvarmet ovn 10 min. ved 200 grader. Æggehviden, der bliver tilovers fra cremen, kan piskes til marengs og sprøjtes på før de varmes. |
|
Opskriften er vist 23384 gange,
og udskrevet 315 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer kate;D - 2011-01-30 15:13:22 super lækkert. elsker det virkelig god opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne