Pandekager med æblekompot
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Skræl æblerne og skær dem i terninger. Flæk vaniliestangen og kom den i en tykbundet gryde sammen med æbler, vand, juice, sukker og kanel.
Kog æblerne ved svag varme, til de er møre.
Rør kartoffelmel ud i lidt koldt vand og rør det i den kogende kompot. Tag gryden af varmen.
Rør mynte i og tilsæt evt, mere sukker. Køl kompotten af.
Bland de tørre ingredienser til dejen. Pisk fløde, mælk, æg og smeltet smør i. Pisk til dejen er uden klumper. Lad den hvile ca. ½ time.
Varm en pande godt op og hæld ca. ½ dl dej på panden, og frodel dejen. Bag pandekagerne ved svag varme til de bliver lysebrune.
Hold pandekagerne lune i ovnen, mens resten gøres færdig.
Servér pandekagerne med kold æblekompot og letpisket flødeskum.
|
|
Opskriften er vist 14799 gange,
og udskrevet 248 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne