Pandekage pakker med fyld, æble
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Pandekagedejen piskes sammen af mælk, æg, revet appelsinskal, salt, smeltet smør og mel.
Smørret kan smeltes på den pande, som senere skal bruges til at bage pandekagerne på. Dejen må gerne hvile lidt, før der bages 8 pandekager, der kan laves i god tid før middagen. Til fyldet smeltes smør og honning på en pande, kanel, revet appelsinskal og skrællede æbler, der er skåret i både, kommes i. Småsteges, til æblerne er møre, hvorefter rom blandes i sammen med de hakkede valnøddekerner eller mandler, og fyldet smages til. Kom l spsk. fyld på hver pandekage, der lukkes som en pakke, lægges i et ildfast fad, stænkes med lidt rom, og honning "kringles" over. Lunes midt i ovnen ved 200 i 10 min. Smager herligt med koldt flødeskum. Er der børn i familien, så spar på rommen og brug i stedet appelsinsaft og server pandekagepakkerne med vaniljeis. |
|
Opskriften er vist 14589 gange,
og udskrevet 194 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne