Pandekager med hummersalat
Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler Indsendt : Red : |
|
|
Mel blandes med bagepulver og dild. Heri piskes mælken lidt ad gangen, derefter æg og ketchup. I lysebrunt smør bages 4 pandekager eller 14 pletter. Hver pandekage serveres med fyldet.
Hummerhalerne skæres evt. i mindre stykker, blandes med creme fraiche og tomat der er flået og hakket. Smages til med lidt salt og revet citronskal. Pandekagerne er lune og nydes med den kolde hummersalat.
Tips: Pandekagerne kan, mens de er lune, rulles sammen med salaten og fryses. Tø op og lun i ovnen kun få min. |
|
Opskriften er vist 9898 gange,
og udskrevet 174 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne