Pandekager med hummersalat

Pandekager med hummersalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Madpandekager

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
50 g.hvedemel
50 g.grahamsmel
2 tsk.bagepulver
2 spsk.finthk. dild
3 dl.mælk
2 æg
3 spsk.tomatketchup
 smør til bagning
 
200 g.kogte jomfruhummerhaler krebs eller pillede rejer
1 tomat
2 spsk.creme fraiche 18%
 revet skal af 1 lille citron
 
Opskrift:
Mel blandes med bagepulver og dild. Heri piskes mælken lidt ad gangen, derefter æg og ketchup. I lysebrunt smør bages 4 pandekager eller 14 pletter. Hver pandekage serveres med fyldet. Hummerhalerne skæres evt. i mindre stykker, blandes med creme fraiche og tomat der er flået og hakket. Smages til med lidt salt og revet citronskal. Pandekagerne er lune og nydes med den kolde hummersalat.

Tips:

Pandekagerne kan, mens de er lune, rulles sammen med salaten og fryses. Tø op og lun i ovnen kun få min.





karakterer:
Opskriften er vist 9914 gange,
og udskrevet 175 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu