Omeletpandekager med grøntsager og havalger

Omeletpandekager med grøntsager og havalger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Madpandekager

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
50 g.sesamfrø
 olie
 
 Fyld:
25 g.havalger (tang fås evt. i helsekostforretninger)
4 tomater
200 g.aubergine
1 julesalat
50 g.bønnespirer
 
 Pandekager:
6 æg
 smør til stegning
 
 Sauce:
0.25 fl.hvidvin
8-10 safrantråde
50 g.smør
 
Opskrift:
Sesamfrøene svitses i olie og afkøles. Tangen lægges i blød i koldt vand i 15 min. Tomaterne skylles og skæres i både. Auberginerne skæres i både, og julesalaten skæres i samme størrelse. Det hele steges i olie få min., og bønnespirer samt halvdelen af sesamfrøene og tangen kommes i til sidst. Det hele holdes lunt.

Æggene piskes sammen, resten af sesamfrøene piskes i, og der smages til med salt og peber. Pandekagerne steges så tynde som muligt.

Hvidvin og safran koges sammen med halvdelen af smørret, og resten af smørret piskes i til sidst.

Anretning:
En pandekage lægges nederst, og grøntsagerne lægges ved. En anden pandekage deles i 4 stk og stikkes ned i grøntsagerne. Der pyntes med grønt, og saucen hældes over til sidst.





karakterer:
Opskriften er vist 9200 gange,
og udskrevet 109 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu