Omeletpandekager med grøntsager og havalger
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : |
|
|
Sesamfrøene svitses i olie og afkøles.
Tangen lægges i blød i koldt vand i 15 min. Tomaterne skylles og skæres i både. Auberginerne skæres i både, og julesalaten skæres i samme størrelse.
Det hele steges i olie få min., og bønnespirer samt halvdelen af sesamfrøene og tangen kommes i til sidst. Det hele holdes lunt.
Æggene piskes sammen, resten af sesamfrøene piskes i, og der smages til med salt og peber. Pandekagerne steges så tynde som muligt. Hvidvin og safran koges sammen med halvdelen af smørret, og resten af smørret piskes i til sidst. Anretning: En pandekage lægges nederst, og grøntsagerne lægges ved. En anden pandekage deles i 4 stk og stikkes ned i grøntsagerne. Der pyntes med grønt, og saucen hældes over til sidst. |
|
Opskriften er vist 9200 gange,
og udskrevet 109 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne