Majspandekager med oksekødsfyld
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Pandekager:
Mel, majsmel, salt og vand røres sammen. Dejen hviler i en halv time inden bagningen. Bages på panden i ganske lidt margarine. Der beregnes ca. 2/3 dl dej pr. pandekage. Bagetid: 2-3 minutter på hver side. Fyld: Baconen skæres i terninger og svitses i en gryde. Kødet tilsættes og svitses med, til det har skiftet farve. Kinakålen tilsættes. Tomat og ost skæres i terninger og kommes i gryden. Fyldet varmes igennem. Sauce: Løget skæres i terninger og svitses i margarinen. Melet drysses over. Tomater med væde tilsættes. Saucen varmes igennem og smages til med krydderierne. Servering: Pandekagerne rulles om fyldet, og serveres med den varme sauce. |
|
Opskriften er vist 40381 gange,
og udskrevet 1087 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Hjemlavn - 2017-06-06 17:25:12 Super god ret. Men, er man lidt uopmærksom som jeg, så tjek lige mængderne INDEN du køber ind! 1 tomat til 500 g hk oksekød, var IKKE nok! :D Madelsker123 - 2012-03-17 16:02:32 Det er livet med en lækker dessert blandet med en go' omgang kød Sarah - 2005-01-01 01:01:01 Der er kun til 2 personer, men ellers er de rigtig gode ! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne