Majspandekager med krydret champignonfyld
Hovedingrediens : Svampe - Champignon Indsendt : Red : |
|
|
Pandekager:
Bland mel og majsmel sammen. Pisk mælken i lidt efter lidt. Pisk æggene i og lad dejen hvile tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Pisk dejen op inden bagning. Bag 6 pandekager i gyldent smør i en pande (ca. 21 cm i diameter). Fyld: Lad smørret gyldne i en pande. Svits løg og champignons ved kraftig varme, til blandingen er næsten "tør" (ca. 8 minutter). Tilsæt peberfrugt, koriander, taco-sauce, tomatpuré, chili, paprika og salt. Lad blandingen koge ved kraftig varme og uden låg i ca. 3 minutter. Smag fyldet til. Fordel fyld og mozzarella på de seks pandekager. Rul pandekagerne sammen og læg dem med sammenføjningerne nedad på en plade med bagepapir. Drys med mozzarella, og gratinér pandekagerne midt i ovnen ved 225° i ca. 8 minutter. |
|
Opskriften er vist 21874 gange,
og udskrevet 580 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Bodil, Kbhvn. - 2010-09-27 23:41:21 Dejlig ret. Pga. de mange ingredienser, der skal findes frem/bearbejdes vil jeg nok sørge for at have frosne pandekager klar i fryseren næste gang. Michele - 2009-06-14 17:46:27 Jeg er vant til både stærk og krydret mad, så jeg synes helt klart, at den er en smule for mild. Ellers top karakter!! Pia Knudsen - 2005-01-01 01:01:01 Meeen, den er nu lige lidt for krydret! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne