Majspandekager med krydret champignonfyld

Majspandekager med krydret champignonfyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Madpandekager

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
2 spsk.hvedemel
2 dl.majsmel (100 g)
2 dl.sødmælk
3 æg
25 g.smør
 
 Krydret champignonfyld:
25 g.smør
5 finthakkede skalotteløg
450 g.champignon i kvarte
2 røde peberfrugter i små tern
10 korianderfrø
2 dl.mild taco-sauce
1 ds.tomatpuré (70g)
0.5 tsk.chilipulver
0.5 tsk.edelsüss paprika
0.5 tsk.groft salt
75 g.reven mozzarella
 
 Gratinering:
25 g.reven mozzarella
 
Opskrift:
Pandekager:
Bland mel og majsmel sammen. Pisk mælken i lidt efter lidt. Pisk æggene i og lad dejen hvile tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Pisk dejen op inden bagning. Bag 6 pandekager i gyldent smør i en pande (ca. 21 cm i diameter).

Fyld:
Lad smørret gyldne i en pande. Svits løg og champignons ved kraftig varme, til blandingen er næsten "tør" (ca. 8 minutter). Tilsæt peberfrugt, koriander, taco-sauce, tomatpuré, chili, paprika og salt. Lad blandingen koge ved kraftig varme og uden låg i ca. 3 minutter. Smag fyldet til.

Fordel fyld og mozzarella på de seks pandekager. Rul pandekagerne sammen og læg dem med sammenføjningerne nedad på en plade med bagepapir. Drys med mozzarella, og gratinér pandekagerne midt i ovnen ved 225° i ca. 8 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 21874 gange,
og udskrevet 580 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-09-27 23:41:21
Dejlig ret. Pga. de mange ingredienser, der skal findes frem/bearbejdes vil jeg nok sørge for at have frosne pandekager klar i fryseren næste gang.

  -   2009-06-14 17:46:27
Jeg er vant til både stærk og krydret mad, så jeg synes helt klart, at den er en smule for mild. Ellers top karakter!!

  -   2005-01-01 01:01:01
Meeen, den er nu lige lidt for krydret!