Majspandekager 02

Majspandekager 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Varm DessertRet : Varm Dessert - Pandekager

Hovedingrediens : Mel - Blandet mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 dl.vand
125 g.majsmel (groft anbefales)
25 g.smør
25 g.gær
0.5 dl.lunkent vand
1.5 tsk.salt
0.333 tsk.peber
250 g.hvedemel
 
Opskrift:
Vandet bringes i kog. Majsmelet drysses i, rør rundt til det er en stiv grød. Rør smørret i og stil det hen til det er lunkent. Udrør gæren i den ½ dl. vand. Tilsættes grøden og æltes meget grundigt. Tilsæt hvedemel til dejen holder op med at klæbe. Stilles til hævning gerne 3 - 4 timer. Slå dejen ned og rul den ud til en gammel 1 - krones tykkelse. Stik ud i cirkler ved at ridse rundt om en stor desserttallerken. Lægges på panden i meget varm olivenolie og bages gylden på begge sider. Pandekagerne kan evt. fyldes med lidt af hvert.





karakterer:
Opskriften er vist 33962 gange,
og udskrevet 730 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (50 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu