Kålrabipandekage med kartofler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
|
|
Skræl og riv kartofler og kålrabi. Tryk dem af for væde og rør finthakket løg i. Derefter tilsættes de øvrige ingredienser.
Til sidst røres lidt rasp i for at mindske fugtigheden. Steg dem i rigelig olivenolie. Kan enten bages som små, flade kager eller store, som fylder panden. Steg dem på begge sider til de er gyldne og sprøde.
Dejen kan evt. tilsættes revet ost, majs, peberfrugt, selleri, æble, jordskok, gulerod, porre m.m.
|
|
Opskriften er vist 11950 gange,
og udskrevet 391 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Line - 2005-01-01 01:01:01 Faldt i god jord hos kæresten, der på forhånd var noget skeptisk |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne