Kålrabipandekage med kartofler

Kålrabipandekage med kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.kartofler
1 løg
2 dl.reven kålrabi
1 tsk.citronsaft
1 spsk.hvedemel
0.5 tsk.salt
 peber
 rasp
 
Opskrift:
Skræl og riv kartofler og kålrabi. Tryk dem af for væde og rør finthakket løg i. Derefter tilsættes de øvrige ingredienser. Til sidst røres lidt rasp i for at mindske fugtigheden. Steg dem i rigelig olivenolie. Kan enten bages som små, flade kager eller store, som fylder panden. Steg dem på begge sider til de er gyldne og sprøde. Dejen kan evt. tilsættes revet ost, majs, peberfrugt, selleri, æble, jordskok, gulerod, porre m.m.





karakterer:
Opskriften er vist 11950 gange,
og udskrevet 391 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Faldt i god jord hos kæresten, der på forhånd var noget skeptisk