Havrepandekager med farin
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Bland mel, salt og havregryn. Pisk ægget i en skål sammen med farin, mælk og den smeltede margarine. Rør mel, salt og havregryn i. Lad dejen stå i 30 minutter, eller - hvis det er mere belejligt - dæk den til og lad den stå natten over og pisk så igen, inden dejen skal bruges.
En slip-let pande opvarmes (smøres om nødvendigt med lidt olie). Når panden er varm, hælder man præcis så meget dej i den, at bunden er dækket af et tynd lag. Vip panden, så dejen spredes jævnt, og bag, indtil den bobler. Vend pandekagen og bag den anden side, indtil den er gyldenbrun. Læg pandekagen på en opvarmet tallerken og hold den varm, mens du bager resten. Kan serveres med ahornsirup, frisk frugt eller frugtkompot. Pandekagerne kan også smøres med smør. Tips: Der bliver ca 8 pandekager af denne portion |
|
Opskriften er vist 18338 gange,
og udskrevet 360 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne